STRONG NATION


 

 

 

 

Een echte HIIT training.

'High Intensity Interval Training.

Werk in deze les aan je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en mobiliteit.

Het is een intensieve training waarbij plezier altijd voorop staat!

Daag jezelf uit en 'Feel te Power'!informatie


Bij Strong Nation draait alles om het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Wat Strong Nation uniek maakt, is onze focus op een complete lichaamstraining. Onze lessen combineren cardio-oefeningen, krachttraining en functionele bewegingen om je lichaam op alle fronten te versterken. Je zult merken dat je uithoudingsvermogen verbetert, je spieren sterker worden en je zelfvertrouwen groeit.

 

Maar Strong Nation gaat verder dan alleen fysieke training. Onze lessen zijn ook een geweldige manier om stress te verminderen en je geest te verfrissen. Terwijl je jezelf in het zweet werkt, kun je je gedachten loslaten en volledig opgaan in de energieke muziek en de positieve sfeer van de groep. Het is een moment van ontspanning en zelfexpressie dat je helemaal opgeladen achterlaat.

Strong Nation is een energieke HIIT training. Dat staat voor High-Intensity Interval Training en is een trainingsmethode waarbij je korte periodes van intense inspanning afwisselt met korte rustperiodes. Het is een effectieve manier om calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren en spieren op te bouwen. Het is een uitdagende en efficiënte manier om snel resultaten te behalen.

 

Het draait allemaal om het plezier van bewegen, grenzen verleggen en samen successen vieren.

 

Maandagen van 19.30 tot 20.30 uur

rITTENKAARTEN


10 rittenkaart

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit.

 

 95,00

 


aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Alle sportlessen

inclusief Pilates 

 

 

 

48,50

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit 

 

40,00

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


1x per week

 

Zumba 

Zumba GOLD 

Strong Nation  

Body Fit

 

€ 30,00

per maand  
veel gestelde vragen

* Wat moet ik meenemen naar een les?

Schone dans-/sportschoenen die enkel binnen worden gedragen, een flesje water en eventueel een handdoek.

* Ik heb geen tot weinig sportervaring, kan ik dan toch mee doen? Absoluut! Jij kunt mee doen in jouw tempo. Je zult zien dat je snel vooruitgang boekt en dat het elke week alleen maar makkelijker zal worden. En het voordeel: Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dus probeer het gewoon.

* Ik heb last van een blessure, kan ik dan toch mee doen?

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen om je vragen te stellen en eventuele blessures te bespreken. Op deze manier kunnen wij jou het beste adviseren.