HIPHOP


 

 

 

Stoere muziek, gave choreogafieën en coole moves gegarandeerd!

Hiphop is de dansstijl voor alle coole jongens en meiden!

 

 Mini's - 6/8 jaar


 

Een nieuwe groep voor de jongste hiphop dansers van 6 t/m 8 jaar (Groep 2 t/m 4)

De overstap of eerste kennismaking met hiphop kan heel spannend zijn voor de jonste dansers. Daarom hebben we nu een nieuwe groep. Onze Hiphop Mini's. In deze les wordt de eerste kennismaking gemaakt met hiphop. 

Tijdens deze les wordt er al echt aandacht besteeds aan het 'leren tellen' en worden de jongste dansers al echt uitgedaagd voor een stoere choreografie. De perfecte manier om kennis te maken met Hiphop om daarna door te stromen naar de iets oudere groepen. 

 

 

Zaterdagen van 10.30 tot 11.30 uur


7/9 jaar


De jonge groepen van 7/9 jaar (Groep 3 t/m 5) 

beginnen  bij de basis van hiphop.

Ze leren op vrolijke, vaak hedendaagse muziek de beat van de muziek te 'voelen' en daarop te bewegen. Zelf leren tellen, zodat ze weten wat ze dansen en daardoor steeds zelfstandiger worden om de dans uit te voeren zonder de docent. Er komt meer aandacht voor details en synchroniteit, zodat de kinderen op een stimulerende manier kunnen groeien, ontwikkelen en genieten van de uitdaging. Ten alle tijden staat het plezier voorop! Leerlingen die genieten en plezier beleven, STRALEN!

 

Maandagen van 16.00 tot 17.00 uur

Donderdagen van 17.00 tot 18.00 uur


10/12 jaar


De volgende groep is de groep voor dansers van 10/12 jaar (Groep 6 t/m 8).

Synchroon dansen en de afwerking van de bewegingen wordt steeds belangrijker. Er wordt dieper ingegaan op verschillende basisstijlen van hiphop en de bijbehorende basistechniek daarvan. Ook de podiumpresentatie begint zich verder te ontwikkelen, zodat dansers ook individueel nog meer kunnen uitgroeien tot de danser(es) die hij/zij wil worden of zijn. Een gezamenlijke en persoonlijke groei vol enthousiasme en plezier!

 

 

 

 

Maandagen van 17.00 tot 18.00 uur

Donderdagen van 18.00 tot 19.00 uur12+ groep


De 12+ groep (v.a. middelbare school), 

Is een knallende dansles waarbij je 'next level' jouw skills laat groeien. Volle energie het beste van jezelf laten zien!

Oog voor detail, afwerking en gave wisselingen maken deze groep een genot om naar te kijken, maar zeker om aan mee te doen. Je danst als een team, waarin elke danser een speciale plek heeft in de gave en uitdagende choreografieën.

De veelzijdigheid van hiphop komt uitmuntend naar voren. Dit terwijl jij met plezier jouw talent, passie en stijl kunt laten groeien!

Maandagen van 18.00 tot 19.00 uur

Dinsdagen van 19.00 tot 20.00 uur


16+ groep


Bij de 16+ groep (adolecenten en (jong) volwassenen)

gaat het dansniveau weer naar een 'next level'!

Deze dansstijl maakt gebruik van geïsoleerde bewegingen, snelle voetenwerkpatronen, krachtige lichaamsgolven en soms ook acrobatische elementen.

Je wordt steeds meer gemotiveerd om je eigen improvisatie, je eigen stijl en je eigen persoonlijkheid toe te voegen aan je bewegingen.

 

 

Dinsdagen van 20.00 tot 21.00 uur
1 les per week

 

€ 30,-

per maand 


2 lessen per week

 

€ 48,- 

per maand

 

= 20% Korting


3 lessen of meer per week

 

€ 63,-

per maand

 

= 30% KortingTijdens onze dans- en sportlessen dragen wij dans-/sportkleding en schone sport-/dansschoenen. Deze kun je wisselen bij binnenkomst. Neem ook een flesje water mee.

 

Voor elke (dans)groep hebben wij een groepsapp waarin de dansers en/of ouders regelmatig updates en/of filmpjes ontvangen.

 

Instromen is het gehele schooljaar mogelijk na overleg.

De contributie wordt dan naar rato berekend.