ZUMBA GOLD


 

 

 

 

Dans jezelf fit met Zumba GOLD

Speciaal voor de actieve oudere volwassene, de beginnende deelnemer of voor mensen met (chronische) klachten of blessures. Bij deze iets minder intensieve variant van Zumba, verbrand je calorieën, versterk je spieren en verbeter je jouw conditie. Iedere workout, is net zoals de standaard Zumba workout, een feestje! 

 Informatie


Naast onze standaard Zumba workout bieden wij ook de iets minder intensieve variant aan, namelijk Zumba GOLD. 

 

Zumba GOLD is geschikt voor beginners, actieve ouderen, mensen met (chronische) klachten, maar ook als je herstellende bent van bijvoorbeeld een blessure. Ons doel is het hebben van een succeservaring en vooral plezier. Het is een combinatie van dansstijlen zoals salsa, merengue, reggaeton en nog veel meer. Terwijl je de eenvoudig te volgen choreografie volgt, werk je aan je uithoudingsvermogen, verbrand je calorieën en verstevig je jouw spieren.

Zumba GOLD heeft een lagere intensiteit dan de reguliere Zumba lessen. Minder draaien en springen en eenvoudigere danspasjes. Waardoor het nog toegankelijker is om jouw Zumba ervaring te starten!

Het voelt niet eens als een workout, maar eerder als een dansfeest!

Maar Zumba GOLD  is meer dan alleen fysieke voordelen. Dansen zorgt ervoor dat je lekker in je vel gaat zitten. Door ritmisch te bewegen en creatief bezig te zijn, wordt je hoofd leeg en kan je je beter ontspannen en dus een geweldige manier om stress te verminderen, je zelfvertrouwen te verhogen. Bovendien maak je met dansen niet alleen contact met jezelf maar ook met anderen. Zumba betekent letterlijk 'snel bewegen en lol hebben’ en dat is waar wij voor gaan tijdens lessen. Onze Zumba GOLD les is een heerlijke les genieten met vrolijke muziek terwijl je ondertussen ook nog calorieën verbrand. 

 

Onze enthousiasme voor Zumba GOLD is groot die we graag met je willen delen.Trek je dansschoenen aan en kom gezellig mee doen. 
rITTENKAARTEN


10 rittenkaart

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit.

 

 95,00

 


aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Alle sportlessen

inclusief Pilates 

 

 

 

48,50

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit 

 

40,00

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


1x per week

 

Zumba  

Zumba GOLD

Strong Nation  

Body Fit

 

€ 30,00

per maand  
veel gestelde vragen

* Wat moet ik meenemen naar een les?

Schone dans-/sportschoenen die enkel binnen worden gedragen, een flesje water en eventueel een handdoek.

* Ik heb geen tot weinig sportervaring, kan ik dan toch mee doen? Absoluut! Jij kunt mee doen in jouw tempo. Je zult zien dat je snel vooruitgang boekt en dat het elke week alleen maar makkelijker zal worden. En het voordeel: Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dus probeer het gewoon.

* Ik heb last van een blessure, kan ik dan toch mee doen?

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen om je vragen te stellen en eventuele blessures te bespreken. Op deze manier kunnen wij jou het beste adviseren.