BODY - FIT


 

 

 

 

 

 

Een 'full body workout' met veelzijdige muziek die jou stimuleert om het beste van jezelf te laten zien! Verbeter jouw conditie en versterk je spieren.informatie


Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of je gewoon energieker wilt voelen, onze Body-fit-lessen bieden de perfecte combinatie van cardiovasculaire training, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen. Door deze veelzijdige aanpak kun je vet verbranden, spieren versterken en je lichaamssamenstelling verbeteren.

 

Onze lessen bevatten een breed scala aan oefeningen, waaronder aerobics, dansbewegingen, krachttraining en lichaamsgewichtoefeningen. Deze gevarieerde aanpak zorgt ervoor dat je alle spiergroepen aanpakt en je hele lichaam uitdaagt. Bovendien omvatten onze lessen ook stretching- en flexibiliteitsoefeningen om je mobiliteit te verbeteren en blessures te voorkomen.

Het beste van alles is dat onze Body-fit-lessen geschikt zijn voor alle fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, onze ervaren instructeurs passen de oefeningen aan om aan jouw behoeften en mogelijkheden te voldoen. Je zult je snel op je gemak voelen en genieten van de ondersteunende en motiverende sfeer van onze groep.

 

Naast de fysieke voordelen zal je algehele gezondheid en welzijn ook profiteren van onze Body-fit-lessen. Regelmatige lichaamsbeweging kan je energieniveau verhogen, stress verminderen en je humeur verbeteren. Maak van jezelf een betere versie en voel je zelfverzekerd en stralend, zowel van binnen als van buiten.

 

Elke woensdag ochtend van 9.00 tot 10.00 uur.
rITTENKAARTEN


10 rittenkaart

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit.

 

 95,00

 


aUTOMATISCH iNCASSO


Onbeperkt

 

Alle sportlessen

inclusief Pilates

 

 

 

48,50

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


Onbeperkt

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit

 

40,00

per maand  


aUTOMATISCH iNCASSO


1x per week

 

Zumba  

Zumba GOLD

Strong Nation  

Body Fit

 

€ 30,00

per maand
veel gestelde vragen

* Wat moet ik meenemen naar een les?

Schone dans-/sportschoenen die enkel binnen worden gedragen, een flesje water en eventueel een handdoek.

* Ik heb geen tot weinig sportervaring, kan ik dan toch mee doen? Absoluut! Jij kunt mee doen in jouw tempo. Je zult zien dat je snel vooruitgang boekt en dat het elke week alleen maar makkelijker zal worden. En het voordeel: Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dus probeer het gewoon.

* Ik heb last van een blessure, kan ik dan toch mee doen?

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen om je vragen te stellen en eventuele blessures te bespreken. Op deze manier kunnen wij jou het beste adviseren.