PILATES


Of je nu op zoek bent naar een effectieve trainingsmethode, revalidatie na een blessure of gewoon wilt werken aan een sterker, flexibeler lichaam, Pilates kan een uitstekende optie zijn om in overweging te nemen.



informatie


Bij ons begrijpen we het belang van preventieve zorg en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Daarom hebben we onze pilateslessen ontwikkeld in nauwe samenwerking met KR8, een toonaangevende fysiopraktijk. Of je nu wilt beginnen met preventief sporten of je bent doorverwezen door KR8 om verder te sporten, onze pilateslessen zijn ideaal voor jou.

 

Pilates is een geavanceerde trainingsmethode die zich richt op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit. Het is een low-impact workout die geschikt is voor alle fitnessniveaus, inclusief beginners en mensen met specifieke behoeften na fysiotherapie.

Onze gecertificeerde pilates-instructeurs zijn opgeleid om de les aan te passen aan de individuele mogelijkheden en behoeften van elke deelnemer. Of je nu herstellende bent van een blessure, last hebt van rugpijn of gewoon je algehele kracht en flexibiliteit wilt verbeteren, we zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier kunt trainen.

 

Tijdens onze pilateslessen zul je leren om bewust te bewegen, je lichaam in balans te brengen en de juiste spieren te activeren. Door regelmatige beoefening van pilates zul je merken dat je lichaam sterker en meer in balans wordt, je houding verbetert en eventuele pijn of spanning vermindert.

 

Dus, of je nu preventief wilt sporten of vanuit de fysiopilates wordt doorgestuurd, sluit je aan bij onze pilateslessen en ontdek de vele voordelen voor je lichaam en geest

In samenwerking met 




maandag

18.30 - 19.20 uur

19.30 - 20.20 uur

Dinsdag

14.30-15.20 uur 
(Tijdelijk uit het rooster)

woensdag

11.00 - 11.50 uur 

19.00 - 19.50 uur

20.00 - 20.50 uur

donderdag

18.30 - 19.20 uur

19.30 - 20.20 uur

 

vrijdag

9.00 - 9.50 uur

 


Zijn er op dit moment geen beschikbare tijden voor jou? Laat je voorkeur weten en wie weet kunnen wij aan je voorkeur voldoen. 



rITTENKAARTEN


10 Rittenkaart

 

Pilates 

(Je kunt je met deze rittenkaart

ook aanmelden voor de andere groepslessen.)

 

 

105,00 

 

aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Alle sportlessen

 

 

 

  

48,50

per maand

 

aUTOMATISCH iNCASSO


1x per week

 

Pilates

(Je kunt je met dit abonnement

ook aanmelden voor de andere groepslessen.)

 

 

37,50

per maand

 



veel gestelde vragen

* Wat moet ik meenemen naar een les?

Schone dans-/sportschoenen die enkel binnen worden gedragen, een flesje water en eventueel een handdoek.

* Ik heb geen tot weinig sportervaring, kan ik dan toch mee doen? Absoluut! Jij kunt mee doen in jouw tempo. En het voordeel: Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dus probeer het gewoon.

* Ik heb last van een blessure, kan ik dan toch mee doen?

Pilates is een uitermate geschikte les voor mensen met blessures en/of klachten als voor mensen die preventief willen sporten. Overleg vantevoren altijd met de docent en/of fysiotherapeut