WIJ ZIJN MYLAGRO


Maak kennis met ons enthousiaste team!

 

Bij ons team geloven we in de kracht van sport en dans als middel om mensen in Horst en omgeving te inspireren en te motiveren. Onze visie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van anderen door middel van beweging en plezier. 

We zijn gepassioneerd en vastbesloten om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus zich welkom voelen. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten of een ervaren danser bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen, ons team staat klaar om je te begeleiden op jouw unieke reis.

 

Wij werken samen, steunen elkaar en delen een gemeenschappelijke passie voor sport en dans. We willen een plek creëren waar vriendschappen ontstaan, waar mensen elkaar aanmoedigen en waar positieve energie wordt gedeeld. Samen zorgen we ervoor dat elke trainingssessie of dansles niet alleen een fysieke uitdaging is, maar ook een plezierige ervaring waar je met een glimlach naar uitkijkt.


noëlle van bussel

Eigenaresse | Musical- en zangdocente

 

Binnen zowel mijn lessen als mijn bedrijf streef ik ernaar om elk individu op zijn of haar niveau of tempo te laten groeien en ontwikkelen. Door een warme en oprechte betrokkenheid te tonen, creëer ik een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt.

Kortom, mijn missie is om jou te helpen groeien, te inspireren en te vermaken.


esmée van Boven

Dans-, Pilates en Stay-fitdocente

 

Binnen mijn lessen wil ik het beste uit iedereen halen. Zowel bij mezelf als bij de leden. Jouw creativiteit, jouw kracht en jouw doel, wil ik samen met jou behalen. Binnen mijn Pilateslessen is jouw doel mijn doel. Samen maken wij die stappen vooruit. En binnen mijn danslessen zeg ik altijd: 'Dans met je hart en je voeten volgen'. 


Fenne Manders

Dans-, Pilates- , Body Fit en Zumba Docente.

 

Bij al mijn lessen ga ik je uitdagen. Of het nu op het gebied van sport of dans is. Ik wil jouw helpen groeien. Ik ben leergierig en deel mijn kennis en ervaring graag met mijn dansers en sporters. Je kunt het meeste uit jezelf halen, de beste groei doormaken en je talent het beste ontwikkelen als je er plezier in hebt! Een doel hebben motiveert, presteren mag, daarvoor werken is goed, maar wel een grote lach van binnen en van buiten!


Ismay Weijers

Dansdocente 

Binnen mijn danslessen krijgen de kinderen de ruimte om zichzelf al dansend te ontdekken. Elk kind krijgt de kans om op zijn of haar niveau een stapje verder te komen. We leren van elkaar, luisteren naar elkaar en maken samen plezier.

Binnen mijn danslessen vind ik respect en vertrouwen heel belangrijk. Iedereen mag zich geaccepteerd en gewaardeerd voelen. Met een lach de zaal binnenkomen en met een voldaan gevoel weer naar huis!


Yvon Custers

Zumba en Strong-Nationdocente

 

Sporten is belangrijk voor lichaam en geest. Het allerbelangrijkste is lol en plezier beleven aan een sportles, ieder op zijn eigen niveau. Als je plezier hebt, ga je je vanzelf beter voelen. Ik vind het fijn om mensen met een blij en voldaan gevoel naar huis te zien gaan!


Cindy de Koning

Zumbadocente

 

Zumba maakt je vrolijk. Elke les is weer een feestje. Je hoeft je niet te bewijzen en een foutje maken mag. Daar leer je juist van. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Mijn doel is bereikt als iedereen met een lach en een zweetdruppel de zaal verlaat.Silvie Vissers

Creative team | Visagie

 

Als grimeur heb ik niet alleen een grote bijdrage in hoe het publiek de podiumartiesten vanuit de zaal beleeft, maar vooral ook hoe een 'artiest' zich kan inleven in zijn/haar rol of dans. Voorafgaand aan een voorstelling kan de 'artiest' helemaal ontspannen in mijn 'grimestoel'. Binnen Mylagro mag ik ook regelmatig de ouders begeleiden om de leerlingen mee in de grime te zetten. Samen tot in de details een show verzorgen is super om te mogen doen!

 


Josanne van der Heijden

Creative team | Fotografie & Design

 

Fotografie van dans en muziek biedt een unieke manier om de schoonheid en impact van deze kunstvormen vast te leggen. Een danser die met passie beweegt of een muzikant die volledig opgaat in zijn muziek kan een diep gevoel van emotie overbrengen. Die emoties en energie probeer ik te pakken en over te brengen in mijn beelden.