Musicalles


Onze ervaren en betrokken docentes zijn gepassioneerd en toegewijd om kinderen, tieners en adolecenten te begeleiden in de wereld van musicals! Van het leren van prachtige melodiën tot het aanleren van creatieve dansen en het ontwikkelen van uitdagende acteerskills.

Het is een echte alles-in-één ervaring!

 

Laat je zelfvertrouwen groeien en sluit fantastische nieuwe vriendschappen!

Je leert samenwerken, laat je zelfvertrouwen groeien en ontwikkelt jouw talent in jouw tempo!

 

Wil jij ook toewerken naar een fantastische show? 


Zingen, dansen en acteren is natuurlijk super leuk! Zeker als je ervan houdt om op een podium te staan! Tijdens de lessen zetten we ons er samen voor in om jouw talent en zelvertrouwen te laten groeien! Je groeit in je eigen tempo aan jouw (theater)ontwikkeling en je werkt toe naar een gave show!

 

Belangrijk is dat je niets moet en alles mag, zolang jij er plezier in hebt! Vind je een solo zingen nog te spannend? dan is dat zeker geen verplichting. Je kunt en mag helemaal jezelf zijn. Of je kunt er juist voor kiezen om een momentje even helemaal iemand anders te spelen! Iedereen moet de kans krijgen om zich te kunnen uiten en zich te ontwikkelen op zijn of haar niveau. Allemaal individuën bij elkaar, vormt samen een fantastische groep vol enthousiaste talenten!Voor elke (dans)groep hebben wij een groepsapp waarin de leerlingen en/of ouders regelmatig updates en/of filmpjes ontvangen.