ZUMBA FITNESS


 

 

 

 

 

Dans jezelf fit met Zumba!

Verbrand caloriën, versterk je spieren en verbeter je conditie. Zumba is de perfecte combinatie van dans en fitness. Elke workout is een feestje...



Informatie


Dansen op opzwepende muziek, plezier hebben en tegelijkertijd werken aan je conditie? Dat kan allemaal bij onze Zumba lessen.

 

Of je nu een doorgewinterde danser bent of twee linker voeten hebt, Zumba is geschikt voor iedereen. Het is een combinatie van dansstijlen zoals salsa, merengue, reggaeton en nog veel meer. Terwijl je de eenvoudig te volgen choreografie volgt, werk je aan je uithoudingsvermogen, verbrand je calorieën en verstevig je je spieren. Het voelt niet eens als een workout, maar eerder als een dansfeest!

Maar Zumba is meer dan alleen fysieke voordelen. Het is een geweldige manier om stress te verminderen, je zelfvertrouwen te vergroten en nieuwe mensen te ontmoeten. Onze Zumba-lessen creëren een vrolijke en inclusieve sfeer waarin iedereen zich welkom voelt. Je kunt jezelf helemaal laten gaan, je zorgen even vergeten en volledig opgaan in de muziek en de positieve energie van de groep.

 

Onze passie voor Zumba is besmettelijk en we willen jou graag laten ervaren hoe geweldig het is. Dus trek je dansschoenen aan en kom gezellig mee doen. 




maandag

20.30 - 21.30 uur

 

woensdag

10.00 - 11.00 uur

20.00 - 21.00 uur

donderdag

19.00 - 20.00 uur

 

Zondag

10.00 - 11.00 uur

 



rITTENKAARTEN


10 rittenkaart

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit.

 

 95,00

 


aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Alle sportlessen

inclusief Pilates 

 

 

 

48,50

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Zumba

Zumba GOLD

Strong Nation

Body Fit 

 

40,00

per maand


aUTOMATISCH iNCASSO


1x per week

 

Zumba  

Zumba GOLD

Strong Nation  

Body Fit

 

€ 30,00

per maand  




veel gestelde vragen

* Wat moet ik meenemen naar een les?

Schone dans-/sportschoenen die enkel binnen worden gedragen, een flesje water en eventueel een handdoek.

* Ik heb geen tot weinig sportervaring, kan ik dan toch mee doen? Absoluut! Jij kunt mee doen in jouw tempo. Je zult zien dat je snel vooruitgang boekt en dat het elke week alleen maar makkelijker zal worden. En het voordeel: Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dus probeer het gewoon.

* Ik heb last van een blessure, kan ik dan toch mee doen?

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen om je vragen te stellen en eventuele blessures te bespreken. Op deze manier kunnen wij jou het beste adviseren.