MODERN/JAZZ


 

 

 

Moderne dans is een dansstijl die uit het klassieke ballet is ontstaan.

Een technische stijl met krachtige en sierlijke bewegingen met veel emotie.

Ook persoonlijke creativiteit, improvisatie en interpretatie spelen een grote rol.Wist je dat


Wij bieden onze modern/jazz lessen aan vanaf 6 jaar. (Groep 3)

Je leert tijdens de les de basis uit verschillende moderne dans en jazz technieken. Hier komt veel 'vloerwerk' bij kijken en werken we aan de lenigheid en balans. Emotie is een centraal punt. Bewegingen vloeien daaruit voort. Bij emotie hoort expressie je leert de emotie in je bewegingen mee te nemen. Tijdens de lessen is er veel ruimte voor eigen creativiteit en improvisatie.


Modern/Jazz Kids


De jongste groep Modern/Jazz is er voor kinderen van 6 t/m 9 jaar (Groep 3 t/m 6). Tijdens deze les ga je bewust kennismaken met moderne dans en Jazz. Technische oefeningen met en zonder barre, uitdagende opdrachten om je creativiteit te stimuleren en toffe choreografieën om jouw groei in te verwerken. Juist een combinatie van deze twee dansstijlen maakt het een fantastische en creatieve danservaring waar je veel van leert!

 

 

 

Woensdagen van

17.00 tot 18.00 uur


Modern/Jazz Teenz


Deze uitdagende groep is voor dansers vanaf 10 jaar (Groep 7). Mooie en indrukwekkende choreografieën worden gecobineerd met het uitdagen van de dansers, om zo hun eigen creativiteit in de dans te leggen en te durven improviseren.

We leren de dansers hun gevoel te uiten, maar ook hoe ze daarmee om kunnen gaan door dit om te zetten in dans.

We laten ze grenzen op zoeken in en met hun bewegingen en zo zichzelf uit te dagen om te groeien tot en fanatieke danser(es)! 

 

Woensdagen van

18.00 tot 19.00 uur
1 les per week

 

€ 30,-

per maand 


2 lessen per week

 

€ 48,- 

per maand

 

= 20% Korting


3 lessen of meer per week

 

€ 63,-

per maand

 

= 30% KortingTijdens onze dans- en sportlessen dragen wij dans-/sportkleding en schone sport-/dansschoenen. Deze kun je wisselen bij binnenkomst. Neem ook een flesje water mee.

 

Voor elke (dans)groep hebben wij een groepsapp waarin de dansers en/of ouders regelmatig updates en/of filmpjes ontvangen.

 

Instromen is het gehele schooljaar mogelijk na overleg.

De contributie wordt dan naar rato berekend.