WEDSTRIJDDANSEN


 

 

 

 

Kom bij ons wedstrijddansen en ervaar de opwinding van het trainen voor een doel. Of je nu wilt schitteren op kleinere regionale wedstrijden of juist wilt knallen met een Nederlands of zelfs Europees kampioenschap als doel?

Teamwork en dansplezier staan voorop! Daag jezelf uit te en breng je dansvaardigheden naar een next level.

 Wist je dat


Wedstrijd/techniek training.

Wij bieden dansers die nog meer of verder willen met hiphop de mogelijkheid om wedstrijden te dansen.
Dit kan als solist, duo of in een team.

 

 

 

 


Wedstrijd 8+


Tijdens deze trainingen ga jij toewerken naar jouw eerst volgende wedstrijd. Wanneer jij er klaar voor bent, regelen wij een wedstrijd zo dicht mogelijk bij huis. De wedstrijddansers 8+ hoeven nog niet mee te doen aan landelijke wedstrijden. Onze hoofdorganisatie is 'ZONE'. We willen het graag kleinschalig, laagdrempelig en vooral vol plezier houden!

Zelfvertrouwen laten groeien, teambuilding bevorderen, dansskills verder ontwikkelen en jouw creativiteit stimuleren.

Dinsdagen van 

15.30 tot 17.00 uur 


Wedstrijd 12+


Jij wilt 'next level' gaan dansen en gaat vol energie de wedstrijd tegemoet waar jij voor aan het trainen bent! Onze 12+ wedstrijddansers trainen voor wedstrijden binnen heel Nederland. We proberen de wedstrijden zo dicht mogelijk bij huis op te zoeken (max 60 minuten rijden). Maar een uitzondering hierop ga je niet uit de weg. Onze hoofdorganisatie voor de wedstrijden is de UDO. Maar we staan ook open om wedstrijden te doen bij andere organisaties.

 

Donderdagen van 

20.00 tot 22.00 uurBij ons is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan onze opwindende wedstrijddanswereld, ongeacht je ervaringsniveau! We geloven in het bieden van kansen aan iedereen die zijn danspassie naar een hoger niveau wil tillen. Hoewel instappen niet altijd direct mogelijk is, mag je bij interesse altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Voor de wedstrijdlessen hebben we aparte tarieven en pakketten en uitgebreide lestijden die langer zijn dan bij reguliere lessen.


Tijdens onze dans- en sportlessen dragen wij dans-/sportkleding en schone sport-/dansschoenen. Deze kun je wisselen bij binnenkomst. Neem ook een flesje water mee.

 

Voor elke (dans)groep hebben wij een groepsapp waarin de dansers en/of ouders regelmatig updates en/of filmpjes ontvangen.