STAY FIT


Sporten zonder belemmeringen. Stap voor stap sterker worden in een ondersteunende omgeving. Ontdek de kracht van bewegen, ongeacht je medische achtergrond.

 



informatie


Ben jij bijvoorbeeld (bijna) klaar na je revalidatie van COPD, hartklachten, herseninfarct, een nieuwe heup, of een andere klacht? Wij bieden je net die extra begeleiding die je in staat stelt om te (blijven) bewegen en sporten.

De les is toegankelijk voor iedereen, omdat je kunt deelnemen op je eigen niveau.

 

Meer uitdaging nodig? Geen probleem!

Dit kan samen met je docent afgestemd worden.

Dus ben jij klaar met je revalidatie en wil je de positieve lijn van bewegen verder zetten? Of ben je gewoon op zoek naar een actieve beweegles om op beweegniveau te blijven?

Dan is 'Stay Fit' echt iets voor jou! Kom vrijblijvend een keertje kennismaken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

In samenwerking met




rITTENKAARTEN


10 Rittenkaart

 

Pilates

Stay Fit

 

105,00 

 

aUTOMATISCH iNCASSO


 Onbeperkt

 

Alle sportlessen

inclusief Pilates en Stay Fit 

  

48,50

per maand

aUTOMATISCH iNCASSO


1x per week

 

Pilates

Stay Fit

 

37,50

per maand 



veel gestelde vragen

* Wat moet ik meenemen naar een les?

Schone dans-/sportschoenen die enkel binnen worden gedragen, een flesje water en eventueel een handdoek.

* Ik heb geen tot weinig sportervaring, kan ik dan toch mee doen? Absoluut! Jij kunt mee doen in jouw tempo. Het doel is juist in een fezellige en fijne omgeving, samen (blijven) bewegen. En het voordeel: Je kunt bij ons maandelijks opzeggen. Dus probeer het gewoon.

* Ik heb last van een blessure, kan ik dan toch mee doen?

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen om je vragen te stellen en eventuele blessures te bespreken. Op deze manier kunnen wij jou het beste adviseren. Mocht je onder behandeling zijn bij een fysiopraktijk? Dan kun je daar ook altijd even overleggen.