· 

Theatershow Horst

Wish betekent wens, de rode draad door deze voorstelling.

 

Wensen zijn als kleine magische dromen die we in ons hart bewaren. Ze kunnen over van alles gaan, zoals het wensen van een mooie dag, het vinden van een bijzonder schelpje op het strand, of het hebben van een geweldige verjaardagstaart. Het maken van een wens voelt soms als het blazen van een pluizenbol van een paardenbloem of het gooien van een muntje in een fontein. Het is alsof we een beetje toverkracht gebruiken om iets heel bijzonders te laten gebeuren. Soms komen onze wensen uit, en dat is echt geweldig! Maar zelfs als ze dat niet doen, is het belangrijk om te onthouden dat we altijd nieuwe wensen kunnen maken en nieuwe dromen kunnen koesteren. En wie weet, misschien wordt een van die wensen wel werkelijkheid!