Fenne Manders (Dans- en Sportdocent)

Stel je even voor:

Hallo dansliefhebbers!

Mijn naam is Fenne Manders en ik ben 24 jaar oud. Ik kom uit Boekel, maar ben sinds begin dit schooljaar doordeweeks in Amsterdam te vinden vanwege mijn studie gezondheidswetenschappen.

 

Wat is jouw functie binnen Mylagro?

Op vrijdagen kom ik met alle liefde graag weer richting het zuiden om mijn leerlingen van Mylagro les te geven. Ik train momenteel de wedstrijddansers.

Tijdens de techniek-training en wedstrijdtrainingen stoom ik de dansers klaar voor de wedstrijden. Mylagro is namelijk actief op wedstrijdgebied in verschillende disciplines: duo, solo en (small group). De wedstrijden zijn een mooie plek om jezelf uit te dagen en te groeien als danser.

 

Hoe of waarom ben je bij Mylagro gekomen?

Naast het dansles geven ben ik zelf ook nog vaak op de dansvloer te vinden. Mijn eerste HipHop-dansles volgde ik op mijn 5de bij de dansschool van mijn ouders: Dansschool Manders in Gemert. Dit is ook de plek waar ik Noëlle heb leren kennen tijdens de musicallessen die ik bij haar volgde. Vanaf mijn 9de ging ik ook ballet en modern lessen volgen. Ook neem ik vanaf jonge leeftijd deel aan Hiphop-wedstrijden in binnen- en buitenland. Ik ben o.a Nederlands Kampioen en Vice Europees Kampioen. Ik heb dus al aardig wat jaartjes ervaring op zak.

 

Jaren geleden heeft Noëlle ooit tegen mij gezegd: 'Als ik over een aantal jaar mijn eigen dansschool heb op kunnn starten, hoop ik dat je bij mij les komt geven.'

Ik vind het super leuk dat we samen die afspraak waar hebben kunnen maken en ik vind het ontzettend gaaf om samen met Mylagro, het team en de dansers steeds verder te kunnen en mogen groeien.

Momenteel zit ik in mijn afstudeerstage. Vanaf volgend schooljaar hoop ik nog meer bij Mylagro op de vloer te kunnen staan om samen nog verder te groeien en te ontwikkelen met mooie plannen en doelen!

 

Wat vind je belangrijk binnen Mylagro of binnen jouw lessen?

HAVING FUN!!! Dat is en blijft de basis.

Onderling bij de dansers, binnen ons team, maar vooral iedereen bij en met elkaar!

Je kunt het meeste uit jezelf halen, de beste groei doormaken en je talent het beste ontwikkelen als je er plezier in hebt!

Een doel hebben motiveert, presteren mag, daarvoor werken is goed, maar wel een grote lach van binnen en van buiten!

 

Wat doe je nog naast Mylagro?

Buiten dat ik dansles geef en ook zelf nog veel dans, studeer ik nog in Amsterdam.

Momenteel zit ik namelijk in mijn laatste jaar van de opleiding ‘Gezondheidswetenschappen’ aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Verder ben ik echt een familie mens en vind ik het heel gezellig om leuke dingen met vrienden te doen.

 

Jouw afsluitende boodschap:

Ik kan niet wachten om samen verder te groeien. Zowel met het ons team als met alle dansers!

Ik kijk er elke keer weer naar uit om aan de slag te gaan met de dansers van Mylagro en alles uit de kast te halen om ze te zien shinen op de wedstrijdvloer!